Tuula

Hellou!

Blogin takaa löytyy intohimoisesti urheiluun suhtautuva tyyppi. Päälajinani on triathlon, mutta olen uinnin, pyöräilyn ja juoksun ohella kiinnostunut myös hiihtämisestä ja salilla käymisestä. Tämänhetkiset tavoitteeni liittyvät pitkälti triathloniin; haluan katsoa, mihin minusta on. Tämän tavoitteen toteutumista seuraan ennen kaikkea vertaamalla itseäni itseeni. Eli keskittymällä omaan tekemiseeni ja seuraamalla edistymistäni. En voi vaikuttaa siihen, mitä muut tekevät, mutta omaani voin. Kisoissa nähdään, mihin se riittää. Harrastamisessa ja kilpailuissa haluan siis ennen kaikkea kilpailla itseäni vastaan. Uskon, että menestys tulee sivutuotteena, jos on tullakseen.

Urheilun ohella toinen suuri kiinnostuksen kohteeni on terveelliset elämäntavat. En voi enempää korostaa niiden merkitystä oman hyvinvoinnin kannalta! Riittävä uni, ravintorikas ruoka, treeni ja sosiaalisten suhteiden ylläpito ovat kaikki yhtä tärkeitä. Erityisesti olen kiinnostunut ruuasta ja sen vaikutuksesta suorituskykyyn ja palautumiseen. Ystäväpiirissäni minut tunnetaankin marjojen ja maitorahkan suurkuluttajana!

Koen, että elän itseni näköistä elämää. Teen valintoja, jotka siinä hetkessä tuntuvat oikeilta. Vaikka minulla on tavoitteita, en koe olevani suorittaja. Nautin siitä mitä teen, ennen kaikkea nautin urheilusta. Urheilusta itsestään ja kaikesta, mikä liittyy siihen; ystävät, yhteislenkit, valmentautuminen ja kilpaileminen! Minun ei ole pakko laittaa itseäni koville treeneissä, mutta teen niin, koska haluan ja tiedän sen olevan edellytys kehittymiselle.

Toivon, että kirjoitusteni kautta välittyy sanomana ennen muuta se, että omaa juttua voi toteuttaa rennosti ja suoritusvapaasti. Ja silti voi pärjätä. Triathlon on minulle elämäntapa, johon suhtaudun tosissani, mutta en liian vakasti. Tapaan sanoa; ilon kautta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti